MEMORIALUL ÎNCHISOAREA PITEȘTI

RELIGIA: OPIUM PENTRU OAMENI?

KLAUS KENNETH

RELIGIA: OPIUM PENTRU OAMENI?

 

Data: Miercuri, 12 iulie

Ora: 18:00

Locație: Memorialul Închisoarea Pitești,

Str. Negru Vodă 30, Pitești

 

● ● ●

 

Nu mulți oameni pot spune că s-au găsit în această viață în fața plutonului de execuție, că au conversat adesea cu Maica Tereza, că au fost căutați personal de Papă sau că au fost discipoli ai unui sfânt. Dar invitatul nostru, Klaus Kenneth, autorul cunoscutului volum “Două milioane de kilometri în căutarea Adevărului”, a trecut prin aceste experiențe și prin multe altele în viața sa cu totul ieșită din comun.

 

După o copilărie zbuciumată și sufeința abuzurilor unui preot catolic care l-au făcut să respingă creștinismul, a decis să plece în căutarea răspunsurilor la cele mai importante întrebări de viață: Unde e dragostea? Unde este Adevărul? Care e sensul vieții? Unde e adevărata pace?

 

Muzician rock, Kenneth a studiat filosofia și psihologia, a trecut prin întunecata lume a drogurilor, a dat piept cu moartea de 25 de ori, a călătorit timp de 12 ani în jurul lumii, explorând religii și credințe diverse: islam, hinduism, budism, religia Tibetană, ideologia comunistă, ateism, înțelepciunea nativilor americani, misticismul egiptean, vrăjitorie, yoga și ocultism.

 

Supraviețuirea acestor momente-limită l-a făcut pe Klaus Kenneth să ia o decizie neașteptată. Despre această decizie ne va vorbi miercuri, 12 iulie, de la ora 18:00 la Memorialul Închisoarea Pitești, în cadrul conferinței “Religia: Opium pentru oameni?”. Conferința pornește de la căutarea sa spirituală și evenimentele extraordinare din viața sa. La final, va fi o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru cei interesați.

 

Intrarea este liberă.

Str Negru Vodă 30, Pitești, Argeș, România, 110069

0734 365 102

© Copyright 2017. Toate drepturile rezervate